Horácký folklorní soubor Pramínek Jihlava

Letní soustředění 2017

Jako každé dva roky, i letos jsme na přelomu července a srpna vyrazili na letní soustředění, které pořádáme i pro další Horácké folklorní soubory.

Aktuálního tábora se tak účastní nejen naše děti z Vrabčátek, Šípku a Pramínku, ale taky Škubánku (Světlá nad Sázavou), Okřešánku (Okříšky), Strážišťanu (Pacov) a z Českých Besed v Chorvatsku (Bjeliševac, Daruvar, Končenice, Lipovec, Tréglava, Záhřeb).

Soustředění bude stejně jako loni končit dvěma vystoupeními všech účastníků. Jedno bude v pátek odpoledne ve Staré Říši, druhé v sobotu kolem poledne v jihlavské ZOO.

Navíc jsme si ale vymysleli vystoupení táborové muziky na kocouří scéně festivalu Prázdniny v Telči, kde bude možné nás vidět ve středu 9. 8. 2017.

Ze soustředění se snažíme psát pravidelný blog, a to nejen vedoucí, letos hlavně sami účastníci. O jejich zážitcích si můžete číst v naší online kronice v kategorii Doubrava 2017. Na táboře se ve volných chvílích snažíme i fotit, fotky budou (na Flickru, na Facebooku pak nakonec nějaké souhrnné album), hned jak se dostaneme pořádně k internetu.

Tak nás sledujte!

Doubrava 2017

 

Nechte si posílat novinky, informace o vystoupeních
a další zajímavosti emailem.

Odesláno!
Odebírat

Pramínek podporují